Pregătiți de schi?! Sport Center vă aduce cele mai bune echipamente pentru sporturile de iarnă, la prețuri imbatabile!

Iarna se apropie cu pași repezi iar sezonul de schi va începe în curând. Totuși, înainte de a ajunge pe pârtie, magazinul Sport Center, situat pe strada Dornei, vă așteaptă cu cele mai bune echipamente destinate iubitorilor sporturilor de iarnă. Angajații Sport Center vă pot ajuta să alegeți hainele și schiurile care vi se potrivesc cel mai bine.

Magazinul Sport Center situat pe strada Dornei s-a aprovizionat cu cele mai bune echipamente de iarnă pentru toate vârstele, toate gusturile și toate buzunarele! Adulții, dar și copiii de la 4 ani în sus, pot găsi aici haine și schiuri pe măsura lor.

Schiurile și echipamentele (clăpari, bețe, cască, ochelari) pe care le găsiți la Sport Center sunt de la firmele Rossignol și Fischer iar îmbrăcămintea oferită este de cea mai bună calitate, de la firmele Mammoth, Trespass, Killtec și Strindberg. Ski-urile pornesc de la 300 de euro și ajung până la 1500 de euro. De precizat este și faptul că numai la Bistrița, din toată Transilvania se găsesc schiuri Rossignol. „Nu sunt nici la Cluj, nici la Târgu Mureș, cel mai apropiat magazin este la Brașov” spune administratorul Sport Center, Doru Schreiner.

„Echipamentele sunt diferite, pentru sportivi începători, mediu și avansați. Spre exemplu, la jachetele de schi, avem de la 350 delei, pentru începători, până la cele pentru avansați care ajung și la 2.500 de lei. Diferența este la impermeabilitate și respirabilitate: de la 2000 de litri/cm pătrat – asta pentru începători. Cele mai scumpe jachete sunt cu membrană Goretex care nu lasă să intre apa și au o impermeabilitate de 25.000 de litri/cm pătrat” explică Doru Schreiner.

Nu sunt uitați nici iubitorii snowboard-ului care au la dispoziție produse Burton și Nitro pentru a zbura pe pârtie iarna aceasta. Și ei găsesc aici echipament complet, pentru toate gusturile și toate buzunarele iar, pentru cei mai pretențioși, produsele pot fi aduse la comandă, în 24 de ore.

E bine să știți că personalul Sport Center este specializat în a oferi consultanță cumpărătorilor care trec pragul magazinului. Așa că dacă v-ați decis să începeți de iarna această să practicați un sport în aer liber angajații de la Sport Center vă vor consilia pentru a cumpăra echipamentul și îmbrăcămintea care vi se potrivește.

„Nu e ca la hipermarket unde îți alegi singur depe raft, aici ți se spun toate detaliile fiecărui produs: de ce ai nevoie pentru a începe să schiezi, ce ți se potrivește cel mai bine… Și aici e ca și la școala de șoferi: când faci școala de șoferi nu înveți să mergi cu Ferrari. Așa e și în sport! Chiar dacă îți permiți financiar cele mai scumpe schiuri asta nu înseamă că ele ți se și potrivesc cel mai bine. Sunt pentru începători, mediu și avansați. Noi îți recomandăm, în funcție de ce nivel ești, și schiurile și clăparii” explică Doru Schreiner.

Așadar, alegerea echipamentelor de schi corespunzatoare este extrem de importantă. Una dintre cele mai esențiale produse vestimentare din garderoba celor care practică sporturi de iarnă este underwear-ul (îmbrăcămintea tehnică de bază) care te ajută să nu transpiri. La Sport Center găsești de la șosete, la underwear, constum de schi, cască, mănuși, căciulă și ochelari – cu alte cuvinte tot ce ai nevoie pentru a ieși pe pârtie.

Dacă nu ești pasionat de pârtiile de schi dar îți plac drumețiile sau pur și simplu te-ai săturat să te uzi la picioare, tot angajații de la Sport Center te ajută! Poți găsi ghete outdoor, de iarnă. Toate sunt cu membrană Goretex, cea mai bună de pe piață, iar în aceste ghete nu se udă piciorul și nu transpiră, membrana specială menținând temperatura corpului. În plus, numai la Sport Center încălțămintea este cu 10 la sută mai ieftină față de prețul din Europa la mărcile Fischer și Salomon.

Magazinul, situat pe strada Dornei nr. 40 este deschis de luni până vineri între orele 9.00 – 19.00, iar sâmbăta între 10.00 și 14.00.

Așadar, pregătiți de schi?!

Raluca Nechiti / bistriteanul.ro


 | 441 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *