Portărița Cristina Sîntămărean a semnat cu CSM Bistrița (FOTO)

CSM Bistrița continuă să se întărească pentru primul sezon în Liga Națională. Portărița Cristina Sîntămărean a semnat astăzi cu echipa CSM Bistrița și a fost prezentată la sediul clubului, într-o conferință de presă. 
 
"Mi-am dat seama că este un proiect bine pus la punct, cu o conducere tânără, oameni dornici de muncă și nu am mai stat mult pe gânduri. M-am gândit că aici este locul meu, în Ardeal. Cunosc mai multe jucătoare, am fost și coechipiere cu două dintre ele și ne-am întâlnit și în campionat", a declarat jucătoarea.  
 
"Nu pot decât să mă bucur când jucătoare de valoare aleg să facă parte din proiectul pe care noi l-am propus și asta nu poate decât să îmi confirme încă o dată faptul că proiectul CSM Bistrița este unul sănătos, stabil și că ceea ce facem noi este corect. Îi mulțumesc Cristinei că a avut încredere în ceea ce i-am propus și că acceptat să joace în sezonul următor pentru noi. Venirea ei la Bistrița întărește un compartiment extrem de important în economia unui campionat, postul de portar", a declarat antrenorul Horațiu Pașca.
 
Originară din Zalău, Cristina Lia Sîntămărean are 28 de ani. Printre formațiile la care a evoluat se numără HC Zalău, Corona Brașov, Știința Bacău și HCM Râmnicu Vâlcea.
 
 
Augustin Danci


 | 672 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *