Polo la Bistrița, un eveniment în premieră creat de CS Tibi la Centrul Spa Schreiner!

Clubul Sportiv Tibi Bistrița a organizat în parteneriat cu Centrul Spa Schreiner primul turneu de polo pe apă din județul Bistrița-Năsăud.

La turneul organizat în 18 ianuarie 2014 pentru echipe de copii, au participat 4 echipe, fete și băieți (n. 2006 și mai mari) Delfinii, Rechinii, Pirații, Focile (peste 40 de jucători, viitori poloiști).

Meciurile s-au desfășurat în sistemul “fiecare cu fiecare”. Rezultate: Delfinii – Pirații 8-5, Focile – Rechinii 2-7, Rechinii – Delfinii 4-7, Pirații – Focile 5-8, Delfinii – Focile 6-4 și Pirații – Rechinii 5-2.

În urma rezultatelor pe primul loc s-a clasat echipa Delfinii cu 9 puncte. Ea a fost alcătuită din: Neamțiu Zaris, Oarcăs David, Balazs Andreea, Pintea Filip, Seserman Victor, Rad Dario, Popescu Robert, Iona Beatrice, Carțiș Horia și Ropan Ștefan.

“A fost un eveniment inedit pentru orașul și județul nostru. Consider că am demarat cu succes activitatea în acest domeniu (polo pe apă), acest turneu dovedind acest lucru. Aceste meciuri constituie un criteriu de bază pentru selecția în echipele clubului, care din primăvară vor participa la primele meciuri amicale în alte orașe. În acest domeniu colaborăm cu cluburile prietene din Tîrgu Mureș care au și secție de polo pe apă și o bogată experiență în domeniu.” a declarat președintele clubului Tiberiu Horgoș.

El a mai declarat “Cu această ocazie anunțăm că CS Tibi Bistrița împreună cu CS H2O Tîrgu Mureș organizează concursul internațional de înot “Summer Trophy” ediția I-a, bazin 50 m, cronometraj electronic, care se va desfășura în 21 iunie 2014 la bazinul din Complexul Mureșul (Weekend) Tîrgu Mureș.

Tot cu această ocazie anunțăm cel de al treilea sport care se va practica la CS Tibi, triatlon (înot, alergare, ciclism) pentru copii. Urmează începerea practicării lui, selecții, afilierea la federația de specialitate, inclusiv organizarea unor competiții locale (în prima fază de aquathlon și duatlon) și apoi participarea în competiții cuprinse în calendarul federației”.

sportubistritean.ro

 

 


 | 429 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *