PNL propune Consiliului Local un apartament pentru Răzvan Martin

Președintele organizației municipale a PNL, Gelu Muthi, vrea ca halterofilul bistrițean Răzvan Martin să fie răsplătit, pentru performanța sa, de către Consiliul Local Bistrița. Muthi le propune colegilor din consiliul municipal fie să-i dea sportivului o sumă de bani, fie un apartament, scrie bistriteanul.ro

Halterofilul bistrițean Răzvan Martin, cel care a câștigat o medalie de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, este așteptat să ajungă la Bistrița zilele acestea. Pentru a fi primit acasă, așa cum se cuvine, autoritățile județene și cele locale vor să-l răsplătească financiar.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat că vrea să-i ofere 5000 de euro din partea instituției, lucru ce va fi discutat în următoarea ședință de consiliu județean.

Și primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, a declarat că vrea să-l recompenseze financiar pe sportiv, însă nu a vrut să menționeze nicio sumă de bani.

Președintele organizației municipale a PNL și tototadă consilierul municipal, Gelu Muthi, a declarat în urmă cu puțin timp, în cadrul unei conferințe de presă că "atât antrenorul cât și sportivul vor trebui răsplătiți pentru performanță. Ar trebui ca consiliul local să găsească varianta potrivită pentru a-i răsplăti. Și când spun varianta potrivită ma refer la faptul că trebuie discutat cu Răzvan Martin și să vedem de ce ar avea nevoie. Dacă are nevoie de bani, să-i dăm bani, iar dacă are nevoie de locuință, să-i dăm o locuință".

În completare, Dorin Dobra, a ținut să precizeze că "dacă pentru Gloria avem să dăm 20 de apartamente nu văd de ce nu am avea și pentru sportivul Răzvan Martin. În cazul în care nu se va sesiza nimeni, vom propune noi în ședința de consiliu local ca sportivului să i se dea un apartament în Bistrița".

Din parte municipalității a primit o locuință pentru a-i răsplăti performanța și atleta Gabriela Szabo.

Andreea Leder – bistriteanul.ro

 

 | 335 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *