Plasma a fost câștigată de un mare suporter al Gloriei, Dorel Rusu

După 4 luni în care nu a ratat nici un număr al săptămânalului "Sportul bistrițean", Dorel Rusu a câștigat marele premiu al campaniei "Facem cinste". Marți seara, în cadrul unui "Corner" special, omul de afaceri Lucia Adrian Ungur a extras un plic cu numele bistrițeanului de 42 de ani, care s-a ales cu o plasmă nou nouță. 

 
Astăzi, i-am dus premiul acasă și am aflat că Dorel Rusu își dorea de multă vreme un televizor nou, la care să poată urmări mai bine echipa lui favorită, Gloria.
 
"Iubesc Gloria de la 6 ani. Nu ratez nici un meci, fie pe stadion, fie la televizor. Am și legitimație, de-abia aștept următorul meci acasă, cu Gaz Meta Mediaș. Până atunci o să mă uit la televizorul cel nou, la meciurile cu Dinamo și Steaua", spune norocosul suporter al Gloriei.
 
Angajat la secția RAAL-ului din Prundu Bârgăului, Rusu nu a putut urmări tragerea la sorți în urma căreia a câștigat plasma. "Eram în schimbul 2 și chiar am uitat de tragerea la sorți. M-am bucurat enorm când m-ați sunat. Nu credeam că o să câștig, fiindcă nu am câștigat niciodată nimic. Dar dacă tot aveam Sportul bistrițean, fiindcă îl cumpăr săptămână de săptămână, mi-am zis că nu mă costă nimic să decupez taloanele și le trimit pe adresa redacției dumneavoastră", ne-a spus omul, fericit, și ne-a promis că va rămâne un cititor fidel al publicației noastre. 
 
 
Adrian Linca
 | 657 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *