Plăcerea de a juca fotbal, primul scop al Cupei LPS! (FOTO)

Sala Liceului cu Program Sportiv a rămas polul principal al fotbalului pentru copii și după terminarea turneelor Gheorghe Ene și Gheorghe Ola.

Prin inițiativa lăudabilă a antrenorilor Sergiu Gabor și Marius Chira, a fost posibilă desfășurarea Cupei LPS la mini-fotbal desfășurată weekendul trecut.

Tinerele talente s-au întrecut într-o competiție inedită, fără miză și locuri în clasament, antrenorii punând accentul pe plăcerea de a juca fotbal și de a se întrece într-o competiție organizată.

De remarcat, fiecare tânăr participant a plecat acasă cu câte ceva dulce și câte o medalie la gât din partea organizatorilor.

Turneul s-a desfășurat la două categorii de vârstă, 2008 și 2009.

La 2008 au participat: LPS Bistrița (antrenor, Sergiu Gabor), Ardeal BN (Bogdan Nap), Viitorul Năsăud (Andrei Vasiliki), Academia Cluj, Viitorul Sighet, U Cluj, Juniorul Cluj și Prundul Bârgăului.

La categoria 2009 au participat: LPS Bistrița (antrenor, Marius Chira), Academia Gloria (Valer Someșan), Ardeal BN (Bogdan Nap), Luceafărul Cluj, Avântul Reghin, Academia Cluj, U Cluj și Sporting Cluj.

Seria competițiilor de acest gen va continua în sala LPS și cu alte categorii de vârstă, în data de 11 și 12 decembrie la categoriile 2010 și 2011, și 17 și 18 decembrie la categoriile 2007 și 2008.

 | 1.622 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *