Performerii Ligii a IV-a au fost premiați

După finala Cupei de la Romuli, a avut loc festivitatea de premiere de la finalul sezonului competițional, organizată de Asociația Județeană de Fotbal. Au fost premiate finalista Cupei, Telciu, și câștigătoarea trofeului, Voința Mărișelu.

Apoi, au primit cupe și diplome ocupantele primelor trei poziții din seria I-a a Ligii a V-a: Rapid Budac, Universitatea Șirioara și Luceafărul Șieu și din seria a II-a: Prosomeș Feldru, Șoimii Romuli și Hebe Sângeorz-Băi. Golgheterul Ligii a V-a a fost Nicușor Poenar de la Feldru, iar Cupa Fair-play a pri-mit-o echipa Șoimii Romuli.

Din Liga a IV-a, au fost premiate campioana Voința Mărișelu, ocupanta locului doi, Heniu Prundu Bârgăului și ocupanta locului trei, Victoria Uriu. Golgheterul Ligii a IV-a este Bogdan Brumă (43 de goluri), iar Cupa Fair-Play a primit-o Progresul Jelna.

Silvicultorul Maieru a câștigat Campionatul Județean de juniori, pe locul doi
s-a aflat Progresul Tăure (echipă antrenată de Leon Buhai), iar pe locul al treilea s-a clasat Progresul Năsăud. Golgheterul Campionatului Județean de juniori a fost Alexandru Larionesi (75 de goluri). Asociația Județeană de Fotbal a acordat echipei din Romuli premiul pentru cea mai frumoasă bază spor-tivă din județ.

„Ne aflăm la finalul acestui sezon și le mulțumesc tuturor jucătorilor, antrenorilor, sponsorilor. Raportat la celelalte județe, a fost un campionat bun. Trebuie să remarcăm că avem și baze
sportive bune și foarte bune, cum este cea de la Romuli” a declarat Dan Jiga, președintele Asociației Județene de Fotbal Bistrița-Năsăud.

 | 276 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On