Paul Tămaș, cel mai bun arbitru din județ! A fost cadoul de ziua lui din partea Comisiei de Arbitri!

Comisia Județeană de Arbitri din cadru Asociației Județene de Fotbal Bistrița-Năsăud a încheiat sezonul 2012-2013 cu festivitatea de premiere a celor mai buni asistenți și arbitri care au oficiat în competițiile organizate de către AJF.

Desfășurată pe terasa hotelului Diana, festivitatea s-a bucurat de prezența președintelui AJF, Dan Jiga, a vicepreședintelui AJF, Titus Feier, a președintelui Comisiei Județene de arbitri, Claudiu Ștefănuți, a observatorilor și bineînțeles al majorității arbitrilor.

Claudiu Ștefănuți le-a explicat tuturor arbitrilor criteriile după care s-au întocmit clasamentele pentru sezonul competițional 2012-2013: notele acordate de către observatori, rezultatele obținute la testele fizice, rezultatele obținute la testele teoretice și nota acordată de comisia de arbitrii.

Primul premiat a fost Daniel Pop, care a primit diploma și cupa pentru arbitrul de perspectivă. La secțiunea asistenți primele trei locuri au fost ocupate de către Mircea Căluș, locul I, urmat de Marius Lazăr pe locul II și Dan Rus pe poziția a treia. În clasamentul centralilor primul loc a fost ocupat de către Paul Tămaș, urmați de Gabriel Gotea pe locul doi și Cosmin Dosan pe poziția a treia. Este interesantă coincidența în care Paul Tămaș a primit acest premiu ca și un cadou de ziua lui de naștere.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 317 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *