Paul Șomodean, tot mai aproape de Livezile

Fostul jucător al Gloriei, Paul Șomodean, se pregătește în continuare cu cei de la Voința Livezile și sunt mari șanse ca să evolueze din retur sub comanda lui Baciu și Sava. Șomodean este liber de contract, nu și-a găsit încă o echipă și acest lucru este tot mai greu, în condițiile în care Liga a III-a și Liga a II-a au început. Antrenorul Voinței, Ioan Baciu, spune că și l-ar dori foarte mult pe Șomodean din retur.

„Este un jucător foarte bun, pe care ni l-am dori la noi din retur. Sper să joace la noi până în vară” a declarat Baciu. Nici în ceea ce-i privește pe Apostolache și Gotea, situația nu e clarificată. Gotea vine după o accidentare iar Apostolache încă își caută echipă de Liga a III-a. Până acum, cei doi nu au ajuns la o înțelegere scrisă cu Voința Livezile, echipă cu care se pregătesc.

 

Jucătorii Voinței Livezile au făcut un cantonament de o săptămână, la Bistrița și au jucat un amical pe sintetic, cu juniorii B ai Gloriei. „În cantonament s-au pregătit foarte bine, am făcut pregătire fizică pe pista de la Gloria. Sunt foarte mulțumit de ei și am mare încredere că vor face un retur de campionat foarte bun” a declarat Baciu.

Augustin Danci

 | 178 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *