Paul Anton şi Cristian Ganea, din nou la Bistrița…via Inter Viişoara!

Bistrița a rămas fără echipe în eşaloanele superioare ale fotbalului românesc, dar bistrițenii continuă să ducă mai departe numele oraşului nostru. Inter Viişoara, una dintre cele mai prolifice şcoli de fotbal are jucători de top în prim-planul fotbalului din România.

Grupa 1991, una dintre cele mai puternice grupe ale celor de la Inter Viişoara, cu un titlu de campioni naționali la Memorialul Gh. Ola şi vicecampioni la juniori în 2007, după o finală de poveste pierdută la Salonta cu echipa gazdă, şi-au dat întâlnire la Baza Raoul, la o mişcare prin care şi-au adus aminte de performanțele obținute.

Fără îndoială, Paul Anton şi Cristian Ganea au fost „starurile” serii, primul la Anji Mahacikala în Rusia, fost căpitan la Dinamo Bucureşti, al doilea campion al României anul trecut cu Viitorul Constanța şi noul jucător al galonatei echipe Athletic Bilbao.

Cu Fizeşan, Oroian, Istrate, Buta, Vasilichi, Odorhean, Timoce, frații Moldovan pe teren, dar şi cu Dosan şi Cilean pe bancă şi actualii juniori ai clubului în tribune, Inter Viişoars a retrăit momentele de glorie, absențele lui Peteleu, proaspăt campion al României cu CFR Cluj, Rogozan, Varga, Florin Alexandru, Dobrea dar şi a lui Aurelian Băbuțan, omul care a dat viață acestui proiect fiind în Italia pentru pregătirea cantonamentului Universității Cluj, fiind singurele regrete.

In prezent, de destinele clubului Inter Viişoara continuă să se ocupe Dănuț Dosan, care alături de Andrei Nagy reuşeşc în continuare rezultate notabile pentru fotbalul juvenil din Bistrița-Năsăud.

 | 5.024 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Felicitări băieți pentru faptul că ați reușit să mai reuniți încă odată familia Inter Viisoara.Sunteti la fel de frumoși și ambițioși (unii😃).Va îmbrățișez cu drag și va doresc multe realizări în continuare!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *