Parteneriatul LPS Bistrița ”“ LIMPS Chișinău, la o nouă acțiune! (VIDEO)

Început încă de anul trecut, parteneriatul între Liceul cu Program Sportiv Bistrița și Liceul Internat Municipal cu Program Sportiv Chișinău din Republica Moldova, ce se desfășoară sub egida” Competiția ne apropie”, își derulează în aceste zile o nouă etapă, la Bistrița.

După ce în luna martie catedra de volei din cadrul LPS-ului a fost plecată la Chișinău, acum a fost rândul catedrei de handbal de la liceul din Chișinău să sossească la Bistrița, pentru două jocuri cu grupele de juniori 1 și juniori 2 de la LPS Bistrița.

Înainte de începerea jocurilor, în sala de handball de la LPS, a avut loc o mică ceremonie de primire a oaspeților din Moldova, ceremonie la care au participat: senatorul Dorin Dobra, AugustinPop- director LPS, Silvian Vlad- director adjunct LPS, Ana Fontu- director adjunct la LIMPS Chișinău, profesori ai celor două unități de învățământ, elevi ai LPS Bistrița.

Senatorul Dorin Dobra i-a rugat, în cuvântul său de deschidere, pe elevii bistrițeni să fie primitori cu colegii lor din Moldova, acesta garantând pentru ospitalitatea poporului moldovean, când bistrițenii le vor întoarce vizita. În continuare au luat cuvântul Augustin Pop, directorul LPS Bistrița și Ana Fontu, director adjunct al LIMPS Chișinău, aceștia vorbind despre importanța și rolul acestui parteneriat, după care a urmat jocul de handbal între echipele celor două licee, partida încheiată cu victoria bistrițenilor.

Sportulbistritean.ro | 415 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *