Pariezi la o singură agenție? Nu știi ce pierzi: vezi ce spun specialiștii!

Te-ai obișnuit să joci la o singură agenție și nu ai niciodată chef să experimentezi și altceva? Ei bine, dacă ai știi că această comoditate te oprește din posibilitatea de a deveni un parior iscusit, ce ai face? Specialiști cu peste 15 ani de experiență în domeniu au dezvăluit că este imposibil să realizezi profit pe termen lung la pariuri sportive dacă nu ai conturi deschise la mai multe case de pariuri online.

Nu știi să pariezi online? Nici o problemă: Învață să pariezi online de pe telefonul mobil în numai 5 minute!

În spatele acestei afirmații se ascunde mai multe argumente, printre care enumerăm accesul către cele mai profitabile oferte din piață, posibilitatea de a miza pe cele mai valoroase cote din industrie, posibilitatea de a închide pariurile înainte de termen pentru a asigura un câștig prematur sau pentru a reduce pierderile și multe altele. Am aflat toate aceste lucruri de pe acest forum de discuții despre pariuri – dacă doriți să aprofundați, citiți acolo mai multe.

În continuare vă vom furniza câteva exemple concrete pentru a susține cele afirmate de experți:

·         La Agenția Netbetgăsești foarte multe evenimente sportive în oferta de pariuri live, pariuri cu Handicap Asiatic și poți solicita accesului în clubul VIP. Totodată, poți închide pariurile parțial/total înainte de termen prin intermediul funcției de Cash Out.

·         Dacă ești utilizator activ al casei de pariuri sportive online Sportingbetvei putea să-ți recuperezi o parte din pierderi atunci când închei săptămâna pe minus, prin intermediul programului Asigurarea Săptămânală. Și mai mult decât atât, poți revendica zilnic o ofertă dacă te încadrezi în criteriile programului promo.

·         Jucând pe platforma operatorului de Betting Exchange Betfair vei putea să joci anumite pariuri inedite, întrucât poți vinde și cumpăra cote de la ceilalți pariori. Spre exemplu, poți paria contra unui scor corect sau a oricărei opțiuni disponibile în ofertă.

·         La casa de pariuri online Betano ai acces în fiecare zi la câteva meciuri de fotbal, tenis, baschet și volei la care operatorul are marjă de câștig 0%. Te poți bucura și de oferta care îți rambursează biletele care pierd din cauza unui meci, dar și oferta care te scutește de pierderi atunci când partida pe care ai mizat se încheie cu scor alb.

·         Agenția de pariuri online Unibet dispune de o ofertă extrem vastă cu opțiuni de pariuri inedite, care este acompaniată de 30.000 de transmisiuni live video anual. În plus, poți urmări în mod regulat analizele specialiștilor Ilie Dumitrescu și Ionel Dănciulescu pentru a găsi inspirație.

 

Gândește-te că pentru același meci și aceleași opțiuni de pariuri vei găsi mereu diferențe atunci când compari operatorii de top propuși. Dacă vei răsfoi recenziile acestora de pe site-ul comunității pariorilor din România, pentru a putea cunoaște punctele forte ale fiecăruia și vei paria de fiecare dată acolo unde găsești cele mai mari cote, profiturile tale s-ar putea spori fără să faci nici un alt efort. Cel mai important este să îți dorești să dai deoparte comoditatea și să treci la treabă dacă vrei să speri că vei putea obține un oarecare profit la pariuri sportive pe termen lung.

Casele de pariuri online de top recomandate de specialiști dețin licență de funcționare definitivă la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc și poți juca la ele 100% legal și fără nici un fel de risc până cel puțin în 2026. Nu uita totuși să-ți verifici conturile nou create cât de repede posibil, pentru că legea îi obligă pe operatori să facă acest lucru, iar dacă tu nu trimiți documentele solicitate în termen de 30 de zile de la crearea contului, te vei trezi cu contul suspendat și cu banii virați către bugetul de stat. Nu te îngrijora însă, pentru că procesul în sine este unul cât se poate de simplu: va trebui să-i trimiți operatorului o copie de pe buletin și o factură recentă de utilități sau un extras bancar pe care să fie stipulată adresa ta de domiciliu.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

Publicitate


 | 905 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *