Pădureanu:„Pînă vin banii pe Moraes, mai îngroșăm obrazul în stânga și în dreapta”

 

Jean Pădureanu se confruntă cu o problemă pe care nu a mai întâlnit-o în cei peste 50 de ani de când e conducător. Are un contract ferm în mână dar nu primește banii în urma acestei înțelegeri. Metalurg Donetsk, gruparea cu care s-a înțeles în privința lui Junior Moraes acum o lună, în Turcia, nu se mai ține de cuvânt și nu virează cei 1.250.000 de mii de euro în contul Gloriei, chiar dacă lordul a acceptat plata în mai multe tranșe.
 
Pădureanu a intrat în direct, prin telefon, la emisiunea “Corner” de pe Direct TV și a spus că are încredere că va recupera acești bani, dar că îi pare rău că l-a vândut pe brazilian. “Nu-mi pare rău că nu l-am dat la Steaua, fiindcă ei vroiau să plătească sub prețul pe care îl merită. Însă era bine să nu-l fi dat deloc. De aceea eu am tot tras de preț, în ideea că nu va da nimeni acești bani și că va rămâne la Bistrița”, a spus președintele Gloriei. Întrebat dacă se poate descurca fără acești bani, Pădureanu a spus că toată lumea a înțeles situația, chiar și jucătorii care ar trebui să primească restanțe financiare. “Mai îngroșăm obrazul în dreapta și în stânga”, a spus șeful Gloriei, sugerând că și Gloria la rândul ei amână unele plăți pe care le avea de făcut până acum.

“Aș cere daune și jucătorul înapoi”

Pădureanu crede că în cele din urmă ucrainienii vor plăti, fiind forțați și de UEFA dar și de agentul Ioan Becali care a intrat pe fir. “Am făcut tot felul de hârti oficiale și tot ei vor pierde, fiindcă vom cere daune, atât noi, cât și jucătorul care nu joacă. De două ori îmi spun că nu au bani, de trei ori că plătesc, nu știu ce să mai cred”, a declarat nea Jean. Președintele nu exclude nici varianta ca jucătorul să se întoarcă înapoi la Gloria. “ Dacă nu vor plăti, ne vom pune la masă cu UEFA lângă noi și vom cere daune și jucătorul înapoi. Nu știu să vă spun ce înseamnă aceste daune, nu m-am mai confruntat cu așa ceva până acum. O să mă informez, pe la federație, pe la cei care se pricep”, a spus președintele Gloriei.

„Cu Rapid e o încărcătură specială”

Jean Pădureanu a fost mulțumit de punctul obținut la Pandurii, în ciuda arbitrajului, pe care îl consideră fără tentă împotriva Gloriei. „A fost un joc destul de echilibrat, până la un moment dat. Spre final, gazdele au venit cu elan către poarta noastră și au apărut niște situații mai periculoase. Oricum, și noi am avut câteva ocazii bunicele. Rezultat echitabil, cu atât mai mult cu cât au ratat și un 11 metri. De fapt, nu au ratat ei, ci Albuț a apărat foarte bine. E un rezultat bun, tinând cont de situația din clasament a ambelor echipe, de faptul că Pandurii e o contracandidată. Este un punct câștigat la luptă directă", a spus șeful Gloriei despre meciul din etapa trecută.

În ce privește jocul cu Rapid, Pădureanu crede că are o încărcătură specială, ținând cont de antrenorii celor două echipe, fiecare trecând pe la cealaltă formație. „E o încărcătură și la noi și la ei. Manea vrea să demonstreze că nu l-au tratat cum merita, la fel și Șumudică. Noi trebuie să apărăm onoarea clubului nostru și am încredere în jucători că vom face un meci bun. Nu pot să vă spun dacă ne mulțumește un punct, sau neapărat avem nevoie de trei, fiindcă asta face parte din strategia noastră internă”, a mai spus lordul. 

Adrian Linca

 | 369 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *