Pădureanu: ”žîl vrem pe Albuț, dar are pretenții foarte piperate pentru noi”

 

Portarul Călin Albuț se antrenează cu echipa a doua a Gloriei și se află în tratative cu Jean Pădureanu pentru revenirea sub culorile Bistriței.

Albuț a plecat liber de contract de la Târgu Mureș, după retrogradarea echipei lui Sabău în Liga a doua. Bistrițeanul își caută un nou angajament, ce ar putea veni din partea Gloriei.

Însă președintele Pădureanu spune că Albuț „are pretenții foarte piperate pentru noi”. Nu dezvăluie care ar fi acestea, dar lasă să se înțeleagă că ar fi vorba despre câteva sute de milioane de lei vechi pe lună. „Îl dorim în lotul nostru și când voi ajunge acasă de la Brașov voi avea o nouă discuție cu el. Sper să renunțe la sumele despre care vorbește. Dacă ne vom înțelege, bine. Dacă nu, asta e, avem alte variante”, a declarat președintele pentru sportulbistritean.ro

Călin Albuț are 31 de ani și a fost descoperit la Liceul cu Program sportiv din Bistrița. A debutat în Divizia A la Gloria în 2005 și a adunat 150 de meciuri în prima Divizie. A mai jucat la FC Baia Mare în B și în ultimul sezon la FCM Târgu Mureș. 

sportulbistritean.ro

 | 740 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *