Pădureanu: „Speranța moare ultima. Mircea Sandu a luat federația ca pe o feudă”

Jean Pădureanu a comentat acum câteva minute situația Gloriei, în urma Comitetului Executiv de astăzi. Președintele Gloriei spune că șansa Gloriei de a juca în Liga 1 rămâne TAS-ul, dar că nu știe cât va dura sau când se va judeca situația Bistriței.

"Nici Dumnezeu nu știe ce se va întâmpla. N-am mai fost niciodată în situația asta. Actele noastre au fost foarte clare. Am avut o datorie, o parte am plătit-o, iar cu celaltă suntem în litigiu cu finanțele. Speranța moare ultima. Nu știu ce se va întâmpla", a zis Pădureanu.

Rugat să comenteze declarațiile lui Ioan Horoba care a spus că vina pentru situația Gloriei aparține oamenilor din club care nu și-au făcut bine treaba, Pădureanu a spus: "Pe mine nu mă interesează răutățile lui Horoba. Nu a fost nimeni vinovat, nu pot să dau dovadă de lipsă de caracter și să învinovățesc pe cineva. Horoba nu ar trebui să-și învinovățească foștii colegi, locul de unde a mâncat o pâine"

Interesante au fost și declarațiile președintelui în legătură cu Mircea Sandu: "De o perioadă de timp nu+l mai înțeleg. A luat federația ca pe u feudă și o conduce de unul singur", a zis Pădureanu, care și-a repetat previziunile făcute acum câțiva ani: "Am yis că se va ajunge la pistoale, acolo se va ajunge. Nu vreau să spun mai multe fiincă și așa m-am dezbrăcat de hainele astea de lord pe cu care m-ați îmbrăcat voi, presa", a spus Pădureanu la sport.ro.

Adrian Linca

 | 241 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *