Pădureanu și Gabi Mureșan, prezenți la cununia lui Frăsinescu

Președintele clubului Gloria Bistrița, Jean Pădureanu, a asistat, luni, la oficierea căsătoriei civile a fundașului Gloriei, Cosmin Frăsinescu, cu Anca Platon, o tânără de 23 de ani din Bacău.

Jean Pădureanu a sosit la Primăria Bistrița cu un buchet mare de flori pe care i l-a înmânat viitoarei soții a lui Frăsinescu.

”Am venit la cununia lui Cosmin Frăsinescu fiindcă nu pot rămâne și la masa festivă pe care o dă în această după-amiază. Duminică, am fost la nunta lui Albuț, dar nu am ajuns și la cununie. Cred că e de datoria noastră, a celor din conducerea clubului, să fim alături de acești tineri frumoși din echipă care au decis să facă un pas important în viața lor personală”, a declarat Jean Pădureanu.

De altfel, Cosmin Frăsinescu spune că a ales să oficieze cununia civilă și logodna la Bistrița, deși atât el, cât și aleasa lui sunt din Bacău, fiindcă are mai mulți prieteni aici și nașii sunt mai aproape. Frăsinescu s-a referit la Gabi Mureșan (CFR Cluj) și soția Dana, care au venit special pentru acest eveniment de la Cluj, deși au un băiețel de numai două luni. Mureșan a adus un coș cu flori și a mărturisit că este primul cuplu pe care îl cunună împreună cu soția lui cu care s-a căsătorit abia anul trecut.

”Sunt prieten cu Cosmin de când eram la Gloria. Ne-a invitat să-i fim nași și am acceptat cu mare plăcere”, a spus Mureșan care a venit cu tot cu fiul lui.

Nunta, anul viitor la Bacău

La oficierea civilă a căsătoriei au mai asistat portarul Călin Albuț și proaspăta sa soție Crina, cu care s-a căsătorit duminică, atacantul Sandu Negrean și soția lui, căpitanul de echipă Cristian Coroian și prietena lui, dar și Adrian Nalați care i-a fost și lui Frăsinescu cavaler de onoare.

Imediat după ce au primit certificatul de căsătorie, cei doi, însoțiți de prieteni și de colegi s-au îndreptat spre o biserică din oraș, aceeași în care s-a cununat și Albuț, unde s-au logodit.

”Nunta o facem abia anul viitor, la Bacău. E destul de departe de Bistrița și nu știm dacă toți cei de aici își vor găsi timp să vină și să fie alături de noi. De aceea, am preferat ca această cununie civilă să o oficiem la Bistrița”, a declarat Cosmin Frăsinescu.

Cristiana Sabău

http://cristianasabau.blogspot.com

 | 215 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On