Pădureanu la Corner: „Ne-am răzgândit, nu-l dăm pe Moraes decât cu 2 milioane plus TVA”

Președintele Gloriei, Jean Pădureanu, a vorbit în această seară, în direct, la emisiunea Corner, de pe Direct TV Bistrița. Prin telefon din Antalya, Lordul a spus în premieră că prețul lui Moraes a crescut la două milioane, plus TVA. "Mă bucur că lângă mine, în Turcia au venit și câțiva membri din Comitetul Director. Împreună am stabilit că nu-l mai dăm pe Moraes decât cu clauza de reziliere, care e de două milioane plus TVA".

Întrebat ce îi va spune lui Ioan Becali, care va pleca mâine în Turcia special pentru a negocia transferul lui Moraes, Pădureanu a răspuns. "M-a sunat, mi-a spus că vine. I-am spus că-l aștept, dar că el reprezintă doar jucătorul și că nu are nici o legătură cu clubul, cu negocierea dintre cluburi. În orice caz, fără două milioane vine degeaba".

Întrebat dacă are politicul vreo implicare în această chestiune, Pădureanu a declarat: "A aruncat un prost o piatră și alți o sută de deștepți se chinuie să o scoată. Nu are nici o treabă politica în acest transfer. M-am întâlnit cu Hrebenciuc la Bistrița, am discutat la o cafea, dar nu am negociat cu el transferul lui Moraes", a zis Pădureanu. 

Adrian Linca

 | 344 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *