Pădureanu așteaptă pronunțarea instanței! Decizia s-a amânat pentru 12 iunie! Vezi cum arată după 3 luni de pușcărie!

Aproape 3 luni au trecut de când e închis la Jilava fostul președinte al Gloriei, Jean Pădureanu. După 87 de zile, bistrițeanul a fost dus la tribunalul Buftea, unde a încercat să-și susțină cererea de eliberare pe motive medicale. Deși aștepta ca instanța să se pronunțe în aceeași zi sau cel mai târziu luni, decizia a fost amânată până  în 12 iunie.

Presa l-a așteptat la intrarea în Tribunal dar Pădureanu a refuzat să facă vreo declarație. A spus doar ”din cauza voastră s-a întâmplat tot ce s-a întâmplat, nu vorbesc cu voi”. Înăuntru ,la un moment dat a cerut instanței să se așeze pentru că nu mai putea sta în picioare. După câteva ore, a fost dus înapoi la Jilava iar instanța a rămas în pronunțare. 

Raportul medico-legal întocmit recent pare să-i fie favorabil. Acesta arată că Lordul suferă de probleme cardiace, diabet, alzheimer, prostată și spondiloză, unele dintre aceste afecțiuni fiind imposibil de tratat în închisoare. Pădureanu a împlinit 78 de ani și se știa de multă vreme că e grav bolnav. 

”Puteți aprecia și singuri dacă acest om înțelege despre ce e vorba și dacă în aceste condiții un judecător poate trece peste concluziile unor specialiști cum sunt medicii”, a spus avocatul bistrițeanului, Ion Cazacu.

 | 436 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *