Pădureanu, achitat în „Dosarul transferurilor”. Vezi ce a declarat

Cei opt inculpați în dosarul transferurilor de jucători de fotbal, Ioan și Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Cristi Borcea, Gheorghe Nețoiu și Gheorghe Popescu, au fost achitați, marți, de Tribunalul București.

Totodată, instanța a ridicat sechestul asigurator pe conturile cluburilor FC Dinamo, Rapid, Oțelul Galați și Gloria Bistrița, precum și pe cele ale fraților Becali. Cheltuielile de judecată rămân în sarcina statului.

La ultimul termen de judecată, din 21 februarie, au fost prezenți toți cei opt inculpați, agenții de fotbaliști Ioan și Victor Becali, acționatul majoritar al FC Rapid, George Copos, președintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, președintele clubului Gloria Bistrița, Jean Pădureanu, fostul acționar dinamovist Gigi Nețoiu, fostul impresar Gică Popescu și fostul președinte al cluburilor Oțelul Galați și Steaua, Mihai Stoica.

Conform Mediafax, Procurorul de ședință, Cristian Anghel, a cerut instanței condamnarea tuturor inculpaților la pedepse cu executare, acestea variind între minimum pedepsei, pentru Gheorghe Popescu și Jean Pădureanu, șimaximum acesteia pentru Ioan și Victor Becali.

Președintele Gloriei Bistrița se declară mulțumit de verdictul de nevinovăție primit în dosarul Transferurilor din fotbal."Am crezut în justiție și cred în justiție în continuare. Avocatul meu știe toată situația acestui dosar. Sunt nevinovat și am încredere în actul de justiție. E dreptul dânșilor să facă recurs. Simțindu-mă nevinovat, am avut momente de derută, dar m-a călăuzit către justiție și am încredere în ea", a declarat Jean Pădureanu, la Realitatea TV. 

Augustin Danci

 | 172 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *