Pădureanu: „A murit de supărare! Și eu pot să mă duc în orice moment”

Jean Pădureanu, fostul președinte al Gloriei, e stupefiat de moartea lui Vasile Moga. "El și Ciocan au fost cei mai reprezentativi jucători ai fotbalului bistrițean din toate timpurile. Sunt șocat! Am stat o oră și ceva de vorbă cu el în cursul zilei de ieri. Era foarte supărat că a fost dat afară de la club. L-am sfătuit să se liniștească, să se resemneze și să aibă răbdare, că timpul le va rezolva pe toate. Dar, uite, a murit de supărare. De ce să facă infarct, dacă nu de supărare?", a declarat Jean Pădureanu pentru sportulbistritean.ro.

Fostul președinte al Gloriei își amintește cum l-a adus pe Moga la Bistrița. "E juca la CFR și dădea multe goluri acolo. L-am convins împreună cu tatăl său, care era un mare iubitor de fotbal. A venit la noi, a marcat o grămadă de goluri și a fost unul dintre cei mai iubiți fotbaliști care au jucat vreodată aici. Iar ca om era de o corectitudine rară. ", a mai spus Lordul.

Pădureanu a fost internat săptămâna trecută în spital dar spune că acum se simte mai bine. Are stimulator la inimă, dar problema cea mai mare o are cu diabetul, pentru că nu își poate controla glicemia. "Inima e sub control, dar sunt convins că pot să mă duc și eu în orice moment", ne-a mai spus fostul președinte.

sportulbistritean.ro

 | 228 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *