Pădureanu: ”Ce să-mi fure hoții? Pijamaua, plapuma, chiloții? Altceva n-am!” VIDEO

Jean Pădureanu a vorbit după meciul cu Viitorul despre necazul pe care suferit în București, unde a fost tâlhărit ziua în amiaza mare. A spus că Dumnezeu i-a dat multă forță în acele momente și că putea face o crimă dacă hoțul nu fugea.

”A avut noroc. Că eu am strigat hoții și am reușit să mă urc peste el. Deja mă urcasem eu pe el. Dacă nu fugea, făceam o crimă. Atâta forță îți dă Dumnezeu. Dacă îi dădeam doi pumni îl omoram și intram și în pușcărie”, a spus Pădureanu

Șeful Gloriei a mărturisit că și prin fața apartamentului din Bistrița dau târcoale tot felul de indivizi dubioși. ”Eu nu vreau să fac tam tam dar și în fața casei mele din Bistrișa îi văd cum mă înventariază, când vin, când plec. E crtiza asta și aurolacii nu au bani de droguri. Că și ăla numai un drogat putea să fie. Mă gândesc, dar la vârsta mea nu cred că mai îmi dau autoritățile pistol. Dar, de fapt, nu prea au ce să-mi fure pijamaua, plapuma, chiloții…ce să-mi fure, haine doar ..N-am card, dacă zornăie ceva în buzunar sunt mulțumit, card și dacă mi-l face cineva cadou nu-l iau.

Președintele a vorbit și despre cazul Moraes: ”Procesul încă se judecă. Cum e hoție în lumea asta, se judecă până la calendele grecești. Totul e hoție. Sistemul capitalist e ca o societate putredă. Nu că am idei preconcepute despre socialism dar ce au fost atunci relațiile între oameni și ce sunt acum”, a mai spus Jean Pădureanu.

sportulbistritean.ro

 | 787 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *