Otniel Sighiartău: ”žManea vrea să-și aducă jucătorii lui, știe el foarte bine de ce”

 

Tinel, ce s-a întâmplat, de ce ai fost trimis acasă din cantonamentul Gloriei?

Ne-am înțeles într-un fel înainte de a pleca în Antalya și când am ajuns acolo am constatat că a fost total altfel față de ce am vorbit. Nu m-a băgat decât o repriză într-un meci cu Viitorul Constanța, într-o formulă cu mulți jucători tineri în linia de mijloc, care nu m-au putut ajuta cu pase în atac.

Ce înțelegere ați avut și de ce zici că nu s-a respectat?

Nae Manea a zis că o să-mi dea șanse. Pentru mine era îmbucurător, că știam că o să joc cu Moraes, cu Ciprian Petre, cu cei care știu jocul, care te ajută ca atacant. Ca atacant dacă nu ai mijlocași nu poți arăta nimic. Nu sunt eu Ronaldo, dimpotrivă, aveam nevoie de un pic de încredere, de sprijin, nu să dea în mine și la antrenamente și la meciuri. Ce încredere a fost asta, o repriză, într-o garnitură formată doar din rezerve. Repet, aveam nevoie să fiu sprijinit. Se știa ce pot oferi, se știa că am nevoie de ajutor ca să fac pasul de la nivelul la care am fost în ultima vreme.

Care crezi că e motivul pentru care nu ți s-au oferit mai multe șanse?

Cred că e adevărat ce se vorbește, că în România fotbalul e pe locul 2 și că interesele sunt pe prima poziție. Nicolae Manea vrea să-și aducă jucătorii lui, știe el foarte bine de ce.

Crezi că meritai să faci parte din primii 18 ?

Eu cred că puteam face parte din primii 18, cu puțină încredere din partea antrenorului. Nu vreau să mă laud, dar așa cred. Cu presiune pe tine, cu gura pe tine la orice minge, nu poți.

Meciul cu Viitorul Constanța a fost relevant pentru antrenor sau a fost doar un pretext să te trimită acasă?

A fost o ocazie bună să mă arate cu degetul că nu pot face față. Am fost pus acolo cu jucători de la echipa a doua și cu tineri care nu mă puteau ajuta. Normal că n-am arătat nici eu mai nimic, dar cred că a fost un pretext pentru a părăsi lotul.

Ce o să faci în continuare, ai alte oferte?

Îmi iau gândul de la fotbalul mare. O să mai joc de plăcere, poate la Livezile, fiindcă am acest microb în mine. Și o să lucrez undeva, fiindcă nu-mi mai pot permite să pierd vremea cu fotbalul.

Adrian Linca

 | 394 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *