Opt meciuri cu Colț(a)ii în adversar! Gloria ”“ SC Bacău 3-1 (2-0).

Aerul de Bistrița priește jucătorilor antrenați de Coroian, Negrean și Săsărman. În cantonament la stadion, bistritenii au legat 8 jocuri fără înfrângere, ultima echipa cu care a jucat plecând și ea învinsă de pe “Jean Pădureanu”.

Curtuius cu o dublă, și Colța, aflat la al treilea gol în meciurile de pregătire din acest an, au adus victoria echipei noastre, care a început în teren cu Oghinciuc, Å¢ârca, Hlinca, Chibulcutean, D. Sânmărtean, O. Bucur, Mărginean, Tegle, Chițu, Brumă, Curtuius. Antrenorii Gloriei i-au mai introdus pe parcursul meciului pe Uilean, Matiș, Colța, D. Matei, Câmpean, Bolbos, Feher, Budacan, Nalati, Al. Pop, Antonache, arătând că în continuare caută cel mai bun 11 pentru primul meci oficial din acest sezon, în 1 martie la Oradea.

Gloria va juca un alt amical sâmbătă,22 februarie, de dată această în deplasare, cu Olimpia Satu Mare, restul jucătorilor care vor rămâne la echipa a două jucând în aceeași zi un meci pe stadionul Jean Pădureanu în compania echipei de Liga a 3-a, Avântul Reghin.

sportulbistritean.ro

 | 232 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *