Oooof, Jelna mea! Primarul din Budac s-a supărat rău pe echipa de fotbal

 

Progresul Jelna, echipa de suflet a primarului Sandu Simionca, a pierdut acasă în ultima etapă și riscă să joace la baraj pentru a rămâne în Liga a 4-a

Ultima etapă în Liga a 4-a a adus și ultima surpriză a acestui sezon. Progresul Jelna a pierdut acasă cu Victoria Uriu și va trebui să joace meci de baraj pentru a rămâne în liga a 4-a. Situația se schimbă în cazul în care promovează echipa din Livezile în Liga a 4-a. În acestă situație, Monariu și Telciu joacă baraj, iar Jelna scapă.

Oricum ar sta lucrurile, situația de la echipa de fotbal l-a înfuriat rău pe primarul Simionca. Acesta se gândește serios să joace cu Jelna în Liga a 5-a, indiferent de ce se va întâmpla în această vară. „De ce să risipim atâția bani. Jucăm în Liga a 5-a doar cu jucători din comună și gata. Au avut condiții prea bune până acum și m-au dezamăgit”, spune primarul, care ar putea rămâne doar cu echipa din Budac în Liga a 4-a, după ce și Steaua Monariu a încheiat campionatul pe un loc retrogradabil.

În schimb, la Bozieș și la Sângeorz Băi a fost sărbătoare după ultima rundă. Echipele locale au promovat în Liga a 4-a direct de pe locurile 1 în cele două serii, în timp ce Dumitra și Șieu vor da baraj. 

sportulbistritean.ro

 | 141 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *