Olimpiu Neamț: ”žMai descrețim frunțile oamenilor din Livezile”

 

Primarul comunei Livezile se declară mulțumit și bucuros de teren și echipă, dar mai ales că poate descreți frunțile oamenilor din zonă

Domnule primar, sunteți mulțumit de jocul echipei dumneavoastră după calificarea în Cupa României?

Bineînțeles! Când e victorie e bucurie. Se încununează o perioadă în care nu ne-am bătut joc de fotbal, și fotbalul te răsplătește dacă îl respecți.

V-ați mobilizat foarte bine în cupă. Cum ați reușit? Cu vreo primă specială?

Nu asta e important. Băieții joacă pe o primă normală pentru acest nivel. Dar au înțeles că pot să-și arate valoarea în această competiție și să aducă o echipă importantă la Livezile, ținând cont că în faza următoare intră echipele de B.

Ce echipă v-ați dori?

Nu ne interesează numele, important e să vină o echipă de Liga a doua, să o vadă oamenii de aici. De aceea am investit în această bază, să vadă oamenii meciuri frumoase, echipe de valoare. Am jucat destul prin alte părți, până când ne-am terminat stadionul. Oamenii au fost amărâți că nu pot merge în deplasare să vadă echipa. Acuma e bine, vin și de pe sate să vadă fotbal. Mai descrețim frunțile oamenilor

Sunteți pregătiți pentru startul campionatului?

Da, sigur că da. Ați văzut, jucătorii își dau sufletul pe teren, baza arată bine, publicul este deosebit, oameni de fotbal. A fost o perioadă de acomodare cu terenul, dar ne-am intrat în normal și eu zic că vom face o figură frumoasă în Liga a treia.

sportulbistritean.ro

 | 576 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *