Oficialități locale, alături de Cupa Bistrița la tenis de masă!

 

Premierea câștigătorilor de la Cupa Bistrița a fost făcută de către Ovidiu Crețu, primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Frenț, subprefectul județului Bistrița-Năsăud, Constantin Florian, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud

Duminică 24 martie, ora 13,00, sala de tenis de masă Gheorghe Bozga, arhiplină de sportivi, spectatori și oficialități veniți să vadă finalele Cupei Bistrița-Memorialul Gheorghe Bozga. Ultimele două finale, cele de simplu juniori și junioare îi au protagoniști pe bistrițenii Bernadette Szocs și Daniel Dan.

Berni o termină repede pe Adina Diaconu de la CSS Slatina, așa că toți ochii sunt îndreptați spre finala băieților unde Daniel are o misiune mult mai grea în compania ucrainianului Kyrylo Samokysh. După 1-1 la seturi, Daniel, susținut frenetic de toți români prezenți în sală, reușește un set trei de povestit nepoților care îi toarnă plumb în picioare adversarului, care cedează foarte ușor și setul patru.

Urmează festivitatea de premiere cu cuvântul primarului municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu, care mulțumește tuturor pentru participarea la această competiție. După ce Adrian Moldovan, directorul CSM Bistrița îi oferă o cupă și un buchet de flori soției regretatului Gheorghe Bozga, moment îndelung aplaudat de cei prezenți în  sală, a urmat festivitatea de premiere a câștigătorilor acestei competiții.

Cupele, medaliile și diplomele pentru ocupanții primelor trei locuri la fiecare probă din concurs au fost înmânate de către Ovidiu Crețu, primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Frenț, subprefectul județului Bistrița-Năsăud, Constantin Florian, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud.

Nu  putem încheia discuțiile despre această competiție fără a aprecia eforturile deosebite făcute de staff-ul tehnic al secției de tenis de masă: Marian Filipaș care s-a ocupat de tot ce înseamnă organizarea și buna desfășurare, Emilian Bulbuc , Cristian Podar, Mihaela Șteff-Meruțiu și Ovidiu Filimon, care de dimineașa până târziu în noapte au alergat de la o masă de joc la alta pentru a-și susține sportivii.

Ovidiu Crețu, primarul municipiului Bistrița:”Gheorghe Bozga este un nume care a reprezentat continuarea activității unor tenismeni iluștrii ai Bistriței, printre care amintesc numele lui Radu Negulescu. Regretatul Gheorghe Bozga a adus la rang de spectacol tenisul de masă din acest oraș. Această competiție pe care o organizăm an de an este una benefică pentru sportul bistrițean, pentru tinerii bistrițeni, pentru cei care practică acest sport, pentru că pot să vadă la ei acasă aproape toată crema tenisului de masă din Europa.

Este extrem de greu de organizat o asemenea competiție, deoarece ea implică multă muncă și de asemenea foarte multe cheltuieli. Vom continua să organizăm astfel de competiții în primul rând pentru că vrem să promovăm mișcarea sportivă, iar esența acestor competiții este să aducem tinerii pe terenurile și în sălile de sport pentru a practica sportul”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 283 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *