Off-Road: Rezultate modeste pentru bistrițeni în penultima etapă a Campionatului Național! (VIDEO)

Cristian Craveț și Narcis Andron n-au prins zile bune la Slănic Prahova, acolo unde s-a desfășurat etapa a 6-a din Campionatul Național de off-road.

La un pas de titlul național la clasa standard B, echipajul Craveț- Micu a ratat o bună șansă de a se apropia de câștigarea campionatului. Au ratat o buclă în prima zi a concursului iar penalizarea i-a scos din primii 10. Evoluția bună din ziua a doua n-a fost suficientă decât pentru locul 9 în clasamentul etapei.

Însă, în tot răul a fost și un bine. Contracandidatul bistrițenilor la titlu, bucureșteanul Adrian Cernea, a terminat concursul pe locul 2 și îi ține în cărți pe ai noștri. Punctajele generale arată că dacă termina pe prima poziție, era campion național cu o etapă înainte de final.

În această situație, Craveț și Micu au nevoie de victorie în ultima rundă, programată în 15 octombrie, la Sărata Monteoru. Doar cu locul 1 acolo, bistrițenii sunt campioni naționali. În orice altă ordine la finalul acestei etape, aurul nu mai vine la Bistrița. Situația e identică și în clasamentul general al copiloților, unde Micu poate deveni campion național doar dacă se impune în runda de final.

Al doilea echipaj bistrițean din campionat, Narcis Andron – Tudor Turdean, n-a avut nici el mai mult noroc. Toyota lor a rămas fără o planetară în prima zi de concurs și au fost nevoiți să parcurgă ultimii 20 de kilometri doar cu tracțiune spate. Cu toate astea, plus un cauciuc tăiat, Andron și Turdean au terminat concursul pe un onorabil loc 5, dar departe de pretențiile lor.

 

 

Nici la trial (VIDEO) lucrurile nu au stat mai bine. Deși au avut timpii cei mai buni din concurs, toyotele lui Craveț și Andron au lovit un ultim jalon de pe traseu și penalizarea i-a trimis pe cei doi piloți în coada clasamentului.

Așadar, pași greșiți pentru cei de la Rain 4×4 Bistrița în acest weekend, dar potul cel mare a rămas pe masă înaintea ultimei etape, ce se va desfășura cu motoarele turate la maxim.

Adrian Linca


 | 2.436 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *