Ofertă variată la ștrandurile bistrițene

Lume multă zilele acestea la ștrandurile bistrițene, când temperaturile ajung până la 30 de grade Celsius. Foarte mulți tineri, dar și bunici cu nepoți găsesc ca soluție de răcorire cele câteva bazine pe care le au la dispoziție, de altfel cam aceleași de ani de zile încoace.

La „Mecanica” e aceeași atmosferă ca și acum câțiva ani. Bazinul e cel pe care îl cunoașteți și dumneavoastră (poate au mai aruncat puțină vopsea pe el), nu i s-au mai adus îmbunătățiri, însă pentru cei care îl vizitează micii vor sfârâi pe grătare la terasa proprie, ca în zilele de glorie.

Piscina ”de la Lac” este cel mai nou bazin din Bistrița, deschis cu un an în urmă. Amplasamentul este bun, lumea este mulțumită de el, iar aici soarele parcă strălucește mai puternic decât la celelalte ștranduri. Dezavantajele acestui loc de agrement sunt dimensiunile destul de reduse ale bazinului și prețul destul de piperat al biletului (15 lei).

Un alt loc de agrement, cel mai vechi
dintre toate, Ștrandul Municipal, nu este unul cu care să te mândrești ca locuitor al orașului. Poate de acum, când conducerea orașului s-a schimbat, se va schimba ceva în bine și la acest ștrand. Cel mai recent motiv pentru a nu demara lucrările de renovare a ștrandului au fost revendicarea de către moștenitorii proprietarilor de drept a două treimi din suprafața acestuia. Cu toate acestea, tineretul bistrițean continuă sa vină la ștrandul ”Codrișor”, chiar dacă condițiile lasă de dorit.

 | 71 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On