”œSperanțele” s-au întrecut la Casa Ema

 

"Cupa Tinere Speranțe", organizată de Casa Ema a avut mare succes în weekend. Aproape 100 copii cu vârste între 6 și 14 ani au participat la un concurs de înot

Clubul Sportiv Casa Ema a organizat sâmbătă o competiție de înot pentru copii. 93 de tinere speranțe cu vârste cuprinse între 6 si 14 ani, s-au intrecut în două probe, liber și bras.

Entuziasmați și plini de voie bună, cei mici au încercat să-și demonstreze calitățile în apă și au făcut eforturi pentru a scoate un timp cât mai bun.

La finalul întrecerii, toți copiii au fost premiați, cei mai buni cu trofee, iar ceilalți cu diplome de participare. Gazde perfecte au fost Tiberiu Horgoș – vicepreședintele clubului Casa Ema, antrenorii Alin Breșfelean și Gabriel Biriș.

“A fost un succes. Un concurs de selecție, pe de o parte, pentru cei care vin la cursurile de înot. Vom încerca să-i direcționăm pe cei mai buni spre grupele de performanță. Dar a fost și un concurs pentru atragerea altor copii, care nu au practicat înotul cu profesor. Vrem să-i aducem la piscină și să îi convingem, pe ei și pe părinții lor, că sportul acesta îi dezvoltă foarte bine”, ne-a declarat la final Mihai Oprea, președintele acestei grupări sportive bistrițene.

sportulbistritean.ro

 | 171 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *