O bistrițeancă, aproape de a deveni Miss în Canada

– Amelia Deac participă la un concurs de frumusețe
organizat de o renumită agenție de fotomodele

Amelia Deac e originară din Bistrița și are cetățenie româno-canadiană, fiind stabilită în Canada, împreună cu familia. Are 16 ani și e elevă a Colegiului International Saint-Louis din Montreal. Principalele sale pasiuni sunt artele plastice și dansul. Recent, a fost selecționată să participe, alături de alte 10 concurente, în semifinala concursului Miss TEEN Diamanza 2010, un concurs organizat de Agenția de Modeling Diamanza din Montreal, care a început pe data de 1 iunie 2010.

Bistrițenii o pot vota

Câștigătoarea concursului va fi desemnată pe bază de vot, pe site-ul http://www.diamanza.com/missteendiamanza.html. Până în prezent, Amelia Deac are 500 de voturi și se află pe locul doi, la 200 de voturi de locul I. Concursul se va încheia în data de 15 iunie. ”Competiția și dorința mea de a ieși câștigătoare m-au determinat să fac apel la toți cei care cred că merit un vot din partea lor. Mulțumesc tuturor celor care își pot sacrifica puțin din timpul lor pentru a mă vota” a declarat Amelia pentru
„Sportul bistrițean”. De altfel, un grup de prieteni bistrițeni
au început să promoveze imaginea Ameliei, pentru a obține cât mai multe voturi.

Ce e DIAMANZA

Diamanza este o renumită agenție de fotomodele din Canada. Modele din întreaga lume lucrează la această agenție și își asociază imaginea cu renumite branduri internaționale, precum Mango, Ecko, Heineken. Agenția organizează anual astfel de concursuri de miss.

 | 280 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On