Nu suntem chiar ultimii! ProVolei Bistrița a încheiat campionatul cu două seturi câștigate la Câmpia Turzii!

Ultima etapă a Campionatului Național, divizia A2 la volei masculin, seria Vest,  a programat la Câmpia Turzii, întâlnirea dintre CSM-ul din localitate, locul 6 în clasament după 13 etape și ProVolei, ocupanta ultimului loc în clasament, cu doar o victorie în cele 13 etape disputate.

Bistrițenii au făcut un joc bun, jucând de la egal la egal cu adversarii lor, fiind foarte aproape de a obține cea de-a doua victorie în actuala ediție de campionat. Turdenii au câțtigat primul set la 22, bistrițenii au câștigat setul doi cu 25-16, gazdele câștigă setul 3 din nou la 22, cei de la ProVolei reușesc să restabilească egalitatea câștigând setul 4, scor 25-23. Setul  decisiv a fost unul foarte disputat, gazdele impunându-se pe final, după ce la un moment dat scorul a fost 12-12.

Cu cele două seturi câștigate la Câmpia Turzii, ProVolei Bistrița a urcat pe locul 7 în clasament și va juca sâmbătă în primul joc al play-offului la Timișoara cu CSU, ocupanta locului 2 la finalul campionatului. Deplasarea la Timișoara este încă incertă din cauza lipsei banilor, Alin Dehelean, finanțatorul acestei echipe fiind sprijinit pe tot parcursul acestui campionat doar decătre Transmixt, care a asigurat transportul la jocurile din deplasare.

Lotul folosit de antrenorii Mircea Gătej și Paul Someșan: Baba, Moldovan, Dehelean,  Cosma, Nicoară, Sonea, Chiorean, Pudilic.

Sportulbistritean.ro

 | 416 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *