Nu și-au uitat dirigintele! Elevii de la LPS i-au adus un omagiu lui Dumitru Sigmirean!

Zi de sărbătoare la LPS Bistrița, cu ocazia festivității de absolvire a liceului de către cele 5  clase terminale. Festivitatea a început cu cuvântul de deschidere al directorului Augustin Pop care, după ce a arătat importanța acestei zile în viața liceului, a mulțumit tuturor absolvenților și profesorilor pentru activitatea depusă în cei patru ani, dorindu-le succes deplin în viitor.

După alocuțiunea directorului adjunct, Maria Miheștean, a fost premiată șefa de promoție, Anca Mureșan, care a obținut în cei patru ani de liceu media generală 9,97, ea terminând clasa a 12-a cu media 10.

După predarea cheii de către reprezentanții clasei a 12-a către cei din clasa a 11-a, fiecare clasă și-a premiat elevii pentru rezultatele obținute la învățătură și pentru rezultatele sportive obținute în cadrul competițiilor interne și internaționale.

Momentul cel mai emoționant a fost acela în care a venit rândul premierii elevilor clasei a XII B, clasă a cărui diriginte a fost, până anul trecut, Dumitru Sigmirean. Elevii, îmbrăcați cu tricouri inscripționate pe piept cu chipul fostului lor diriginte, trecut în neființă în 2013,  au fost premiați de Cuța Sigmirean, soția celui care a fost un jucător important al Gloriei anilor 80, director adjunct și profesor la LPS.


 | 995 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *