VIDEO, November Run, 4.0: Mișcare, aer curat, prietenie! Concursul lui Mihai Ungur a adunat aproape 500 de alergători!

Atmosferă frumoasă în Pădurea Schulerwald, astăzi, la November Run, alergarea ajunsă la ediția cu numărul 4.

Aproape 500 de concurenți, mulți pentru un astfel de eveniment, au profitat de vremea bună și de traseul interesant desenat de Mihai Ungur și prietenii lui de la Păduri bistrițene. Și s-au înscris la una dintre cele 7 probe: 33 km, 13 km, Nordic Walking de 13 km (in premieră), cursa copiilor, cursa family, cursa copiilor 8-12 ani și cursa copiilor 12-16 ani.

Evenimentul a început la ora 10.00 și s-a încheiat după ora 17.00, cu festivitatea de premiere. S-au acordat cupe, diplome, premii interesante. Toți participanții care au încheiat cursele au primit medalii ingenioase,sucuri, fructe și câte o farfurie de fasole la ceaun.

”Încercăm să menținem tradiția și să organizăm an de an acest cros de noiembrie. A fost o ediție reușită, chiar dacă nu am avut cine știe ce finanțare, ca de fiecare dată. Avem ceva promisiuni ca la anul să creștem puțin nivelul întrecerii, cu ajutorul unor sponsori”, spune Mihai Ungur, organizatorul principalal întrecerii.

Un moment extrem de spectaculos a fost susținut de Lavente Ianosi, care a a fost aplaudat frenetic după demonstrație de cățărare cu bicicleta pe obstacole.

 

 

 | 2.948 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *