Nouă foști fotbaliști ai Gloriei prezenți într-un meci caritabil la Cluj: U 90 ”“ Generația de Aur 1-10

Spectacol de gală aseară pe Cluj Arena, acolo unde s-a disputat un meci caritabil între două echipe de aur, a Universității Cluj și a Naționalei României. Evenimentul a fost organizat cu scopul de a ajuta copiii defavorizați aflați în îngrijirea Centrului "Sfântul Onufrie Tăuți și a Mănăstirii Dumbrava din Alba.

Scorul a fost 10-1 pentru Generația de aur, la care au jucat printre alții Bogdan Stelea, Dorinel Munteanu, Costel Gâlcă, Adrian Ilie, Fane Preda, Leo Grozavu, Daniel Prodan.

Interesant este faptul că pe teren s-au aflat 9 jucători care de-a lungul timpului au jucat și la Gloria: Ilie Lazăr, Jula, R. Sabo,  M. Popescu, Cioloboc, Maier, Predatu, Titi Voica și Ionel Ganea. Acestora li se adaugă și antrenorul Remus Vlad, care a condus în acest meci echipa clujenilor.

Pentru naționala României – Generația de aur au marcat Adrian Ilie, de 3 ori, Ionel Ganea – 2, Dorinel Munteanu, Iosif Rotariu, Ilie Lazăr, Constantin Gâlcă și Bogdan Stelea – care a evoluat și ca jucător, câte un gol.

Golul de onoare al Universității Cluj a fost marcat de Adrian Cocan.

Echipa Generației de Aur a evoluat în formula: Stelea – D. Munteanu, Adrian Ilie, Leo Grozavu, Constantin Gâlcă, D. Prodan, Ionel Ganea, Iosif Rotariu – căpitan, Sorin Vădana, Dumitru Uzunea, Ilie Lazăr. Au mai jucat: Ștefan Preda – portar și Aurelian Ghișa.

U Cluj, generația ’90 – ’95, a aliniat următorul “11″: Ritli – Dican, Sabo, M. Popescu, Bănceu, Brătianu, Maier, Cioloboc, Vasile Jula, Șandru, Pojar – căpitan. Au mai evoluat Mare, Predatu, Cocan, Voica, Gherman, Costică Olariu, MArius Cosmin.


 | 1.965 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *