Notre respect, veteranilor! Gloria și Heniu au făcut show într-un meci de old-boys!

 

Foști fotbaliști ai Gloriei și ai echipei din Prundu Bârgăului au făcut show pe Bârgău Arena, într-un meci de old boys care ne-a amintit de fotbalul de altădată.

„Joacă, bă, serios!”. Asta s-a auzit din gura lui Gheorghe Hurloi, fostul libero al Gloriei, după nici un minut de la începerea meciului cu echipa de veterani din Prund. Și serios au jucat până la final, toți cei care au intrat pe teren, niciunul sub 40 de ani. Gloria, cu Sebi Moga și Dorel Zegrean într-o formă fizică de competiție, a arătat mai bine, așa cum de altfel se aștepta toată lumea să se întâmple. Bârgăul lui Ruscău și Roberto Hasnaș n-a ținut prea bine ritmul și la final a încast-o rău, 4-0.

Au marcat Traian Ionele, Dorel Zegrean de două ori și Călin Farcaș. Însă nu golurile au fost esența acestui joc, ci nostalgia creată în jurul unor deposedări marca Titi Voica sau Hurloi, driblinguri în cascadă semnate de Sebi Moga, unor pase de finețe plecate din ghetele lui Grigore Butuza sau Adrian Florea. Ei și toți ceilalți de pe teren ne-au adus aminte cum era fotbalul de altădată. Un spectacol total, realizat de mari fotbaliști, dedicați peste măsură spectatorilor din tribune.

Heniu: Ștehuță, Sălăgean, Sas, Molnar, Petruse, Ruscău, Sedat, Hasnaș, Axente, D. Pop, Cerceja, Bălan, Penciu, Svoboda, Ușeriu

Gloria: Marius Pop, Gheorghe Roman, Hurloi, Gabi Cârstea, Voica, Zegrean, S. Moga, Butuza, Ionele, A. Florea, C. Farcaș, S. Gabor, G. Rus.

Meciul va fi difuzat integral pe As TV, luni de la ora 19.00

Adrian Linca


 | 202 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *