Niculae o lasă mai moale cu stadionul: ”Nu fac investiții pe care să le bag pe gât bistrițenilor”

Viceprimarul Cristian Niculae s-a mai înmuiat un pic după valul de critici pe care l-a stârnit cu varianta demolării stadionului și extinderea parcului pe locul acestuia:

”Eu nu am o problemă să fac referendum dacă am stadionul cumpărat. Consultarea publică este un lucru corect. Nu am să fac investiții pe care să le bag pe gât bistrițenilor. Nu, clar! Voi face referendumul când voi vedea stadionul nou construit, o sală polivalentă nouă și atunci îi voi întreba pe bistrițeni ce își doresc mai mult: să menținem actualul Stadion Jean Pădureanu sau să extindem parcul.”, a declarat Niculae pentru timponline.ro

Viceprimarul acceptă și varianta unei baze sportive publice pe locul actualului stadion, la care să aibă acces, gratuit, toți cetățenii orașului.

”Eu văd parcul extins și cu o pistă de alergare de tartan de 2 km pe care oamenii să facă jogging ca să nu-și distrugă gleznele și genunchii, să poată alerga prin parc, pe malurile râului Bistrița. De asemenea, mai văd extinderea pistei de cicliști care să treacă și pe malul râului, nu una care să traverseze parcul de la un capăt la altul și care acum este ocupată de cei care nu mai încap pe aleea pietonală. Îmi doresc să vedem în parcul extins și un teren de sport mobiliat cu mobilier de fitness, adică suprafața pe care e acum terenul Gloriei să fie regândită, reproiectată și acolo să fie o pistă de alergare, un teren de volei, unul de minifotbal, altul de baschet, dar și terenurile de tenis private care rămân acolo”, a spus Cristian Niculae pentru timponline.ro.

 | 2.941 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. …DOMNULE VICEPRIMAR, NU DUMNEATA FACI INVESTIȚII (PE CARE LE BAGI SAU NU LE BAGI PEDIGREE GAT BISTRIȚENILOR ))DUMNEAVOASTRĂ DOAR PROPUNEȚI NIȘTE PROIECTE. ..SUSȚINUT DE VOTUL NOSTRU. .NOI BISTRIȚENII TREBUIE SA FIM INIȚIATORII, BENEFICIARII ACELOR PROIECTE. .NOI VOM PLĂTI PT IELE. ..DUMNEAVOASTRĂ NE REPREZENTAȚI PE NOI PRIN NOI ȘI PT NOI. …

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *