Nici nu s-a înființat bine și a adunat datorii de 3 miliarde! Stanciu vorbește despre banii Gloriei!

Președintele Gloriei Progresul, Cristian Stanciu, se arată optimist în privința finanțării echipei bistrițene de fotbal, chiar dacă a început anul 2015 fără nici un ban în conturi, ba chiar cu datorii adunate din iulie 2014încoace, de când când s-a înființat această entitate.

Vom încerca să achităm până luni un salariu, poate și mai bine de un salariu. Un salariu înseamnă, în medie, 300-400 de euro. Avem restanțe  în valoare totală de 3 miliarde. Nu-i o sumă mare dacă ne gândim ce a fost Gloria în trecut și câți bani consuma. E început de an, firmele își pot prinde banii de sponsorizare în buget. Sper să găsim 3-4 firme care să acopere aceste datorii”, a declarat Stanciu în emisiunea Corner, de la Radio Someș, programată în fiecare luni de la ora 14.00.

În ce privește finanțarea de acum înainte, Stanciu crede foarte tare în banii de la Primărie. ”Avem o promisiune de finanțare pe 2015, de 15 miliarde. Deși de a vehicula sume este greșit, fiindcă totul se bazează pe proiecte. Orice finanțare nu poate acoperi din urmă, se referă doar la viitor. V-a trebui să achităm datoriile până la semnarea contractului cu primăria. S-a vorbit foarte mult că primăria nu ne dă bani, dar primăria nu putea să ne dea bani. Nu primăria, neapărat, a fost de vină, ci conjucturile. Noi în august nu mai puteam primi bani, trebuia să ne înființăm în februarie ca să putem lua finanțare. Anul acesta am făcut demersurile de la început și sunt convins că vom primi. Am studiat foarte bine relația cu primăria și vă spun că proiectul va fi aprobat în Consiliul Local din februarie. Doar o scăpare ne-ar putea face să nu luăm finanțare. ”, spune Cristian Stanciu.

Președintele Gloriei a vorbit și despre restanțele pe care clubul le are către antrenorii de la copii și juniori. ”Din păcate, și ei se află în aceeași situație ca și jucătorii. Antrenorii sunt un punct principal în proiectul nostru de viitor, fără ei nu putem. Până acum am găsit înțelegere. Gloria va fi organizată pe două entități, academia de fotbal (juniori) și echipa de seniori. Vom încerca să atragem bani de la primărie și pentru copii și juniori, nu doar pentru seniori. Antrenorii  vor fi consulatți, sunt liberi profesioniști și se pot angrena sau nu. Vor fi plătiți din sursele noastre iar apoi din finanțarea de la primărie”, zice șeful clubului bistrițean.

sportulbistritean.ro

 

 

 | 282 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *