Negocierile s-au împotmolit: Pădureanu crede că Moraes rămâne la Gloria

Negocierile dintre Jean Pădureanu și Gigi Becali, pentru transferul lui Junior Moraes, s-au împotmolit. Pădureanu nu lasă din preț, cel puțin un milion de euro, plus TVA iar Becali spune că e prea mult. Președintele Gloriei spune că transferul s-a blocat pentru două zile.

"Cred că și din cauza presei, care a scris foarte multe despre transferul lui Moares, s-a ajuns în situația aceasta, a intervenit orgoliul. Nu pot spune că am avut o negociere, la o negociere se mai oferă ceva în plus, ori până acum nu s-a întâmplat așa ceva. Avem o ofertă mai bună pentru Moraes, de 1,5 milioane de euro, din străinătate, dar jucătorul mi-a spus că vrea să joace în țară. Eu spun că va rămâne la Bistrița" a declarat președintele Gloriei în direct la GSP Tv.

Negocierile cu Steaua nu s-au oprit însă. Junior Moraes va pleca la București, unde se va întâlni cu Giovanni Becali, care îl va reprezenta. "Tata m-a reprezentat până acum ca impresar, el s-a înțeles cu Giovani Becali, crede că e cea mai bună variantă pentru mine și merg pe mâna lui. Giovani Becali poate fi reprezentantul meu, e mai bine pentru mine așa" a declarat Junior Moraes în cadrul emisiunii Corner, de la Direct TV Bistrița.

Augustin Danci

 | 212 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *