Negocierile pentru vânzarea stadionului au picat total! Vasile Urs: ”žClubul a fost sabotat”

Planul de reorganizare al Gloriei a intrat în impas. Strategia principală a ieșirii din insolvență, vânzarea stadionului către primărie, nu mai e viabilă. La prima întâlnire între reprezentanții clubului și comisia condusă de primarul Ovidiu Crețu, întâlnire ce a avut loc în ultimele zile așe anului, tranzacția s-a blocat total.

Motivul sistării acestor negocieri este legat de actele de proprietate ale stadionului, neclare la această oră. Gloria a susținut mereu că are acte legale de propritate însă la primărie au ajuns documente care arată că Ministerul Tineretului și Sportului ar fi adevăratul proprietar. Mai mult, odată cu legea descentralizării a apărut și o anexă în care se specifică negru pe alb că stadionul va fi transferat de la minister către primărie. 

„Doar în justiție se mai pot rezolva lucrurile”, spune administratorul judiciar Vasile Urs, convins că totul e din vina "unor persoane care au sabotat clubul" și arată înspre CSM Bistrița și directorul Adrian Moldovan. Acesta ar fi întocmit și trimis la București o listă cu bunurile ce ar aparține ministerului, listă care cuprinde o bună parte din stadion. Reprezentanții Gloriei spun însă că cei de la Clubul Sportiv Municipal – structură de stat, aflată în subordinea ministerului, au avut doar drept de folosință asupra acelor bunuri, printre care se află sălile de sub tribune, pista și câteva alei. 

„Evident că s-au sistat toate discuțiile. Stadionul a devenit dintr-o dată un obiect litigios și sigur că nimeni nu mai poate vorbi despre o vânzare. Cel puțin deocamdată. Situația va avea rezolvare doar în justiție și va dura ani de zile. Oricum, chiar dacă s-ar transfera la primărie, o parte va rămâne cu siguranță la Gloria, fiindcă altfel ar trebui să vorbim despre naționalizare”, a mai declarat Vasile Urs pentru sportulbistritean.ro.

Adrian Linca

 | 689 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *