Ne-au sedus și ne-au abandonat! Handbalistele de la CSM n-au repetat isprava de la Craiova: 24-31 cu U Cluj!

”La pomul lăudat să nu te duci cu sacul”, așa cum au venit aproape 1000 de spectatori bistrițeni, care au închis casa de bilete la partida CSM – U Cluj, dar care au ieșit de la meci vorbind singuri.

După victoria de la Craiova, obținută cu multă ambiție și dăruire, așteptam un meci la fel de hotărât din partea bistrițencelor, care aveau nevoie să confirme că sunt revelațiile campionatului. Însă, din păcate, pe teren a jucat doar o singură echipă, U Cluj. Cu o viteză în plus față de fetele lui Pașca și mult mai determinate, clujencele au dominat jocul de la cap la coadă și au câștigat clar, fără dubii.

Așteptând prea multe de la Oana Chirilă, cu extremele ieșite din joc și cu pivotul prea puțin pus în valoare, CSM Bistrița a arătat ca o echipă de junioare, chiar dacă talia unora dintre jucătoare le-ar putea recomanda și pentru sporturi de contact. Doar Daniela Crap și Oana Chirilă au arătat câte ceva în acest meci, în care CSM Bistrița n-a avut nici portărițele în zi bună.

U Cluj a condus din primul minut și s-a desprins la 3-4 goluri în prima repriză. Momentul psihologic al primei părți s-a petrecut în minutul 25, când cea mai bună jucătoare a oaspeților, Chintăuan, a fost eliminată pentru două minute și am avut șansa de a egala la 9. Însă, imediat a fost eliminată și Gherman iar Chintoan, revenită în teren, a stabilit scorul pauzei, 10-13.

După doar două minute din partea secundă, scorul s-a dus la 11-16 și Horațiu Pașca putea pregăti deja prosopul. Nu s-a mai întâmplat nimic până la final, diferența pe tabelă fiind uneori și mai mare în favoarea jucătoarelor antrenate de Carmen Amariei.

Păacat! CSM Bistrița a pierdut astfel o șansă imensă de a lega două victorii televizate și de-a marca puncte mai importante la imagine decât în clasament.

”Am fost obosiți după deplasarea la Craiova. U Cluj a avut o zi în plus de recuperare”, a zis Horațiu Pașca la final, în stilul antrenorilor de fotbal, care se plâng că nu pot juca din 3 în 3 zile.

”Rușinos. Am pierdut rușinos”, a fost concluzia președintelui de CJ Radu Moldovan, mai aproape de adevăr, după un meci care trebuie mai degrabă uitat decât trecut în palmaresul Ligii Naționale.

CSM: Măzăreanu, Sântămărean, Caragea, Oltean – Pristăviță (1), Maior- Pașca (2), Vezentan, Ivan, Cârstea (1), Gherman, Băbos, Dorhoi, Crap (6), Rațiu (5), Paraschiv, Chirilă (8), Preda (1)

U Cluj: Enache, Munteanu,  Severin (1), Vălean (3), Dindiligan, R. Tamaș, Chintoan (4), Vasiliu,  Laslo, Tetean, Prodan , Puiu (1), Popa (6), Boian (1), Bokaric, Sheiko (11)


 | 765 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *