Natație: Nicola Kontra vicecampioană națională la 800 metri liber!

Campionatul Național de natație pentru juniori II, se dispută la București în perioada 18-21 iulie. Prima zi a competiției a adus și prima performanță pentru înotătorii bistrițeni, Nicola Kontra, sportivă legitimată la CS Swin Cluj, pregătită în cursul săptămânii la Bistrița de către Dinu Onița și în weekend-uri la Cluj de către Ciprian Beșe, a reușit să devină vicecampioană națională în proba de 800 metri liber.

Performanța reușită de înotătoarea bistrițeancă este cu atât mai valoroasă dacă ținem cont că Nicola se antrenează la Bistrița într-un bazin de 25 de metri, în timp ce majoritatea competițiilor se dispută în bazine de 50 metri.

Dinu Onița, antrenor:”Este o performanță deosebită obținută de natația din Bistrița. Am demonstrate cu această ocazie că putem face performanță și la Bistrița într-un bazin de 25 de metri. Este prima medalie obținută la această ediție a naționalelor, sper ca Nicola să urce pe podium și la alte probe, iar rezultatele obținute să facă din ea un model pentru înotătorii bistrițeni”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 320 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *