Nae Manea:„Vreau să câștig toate meciurile până la sfârșit”

 

Antrenorul Gloriei, Nicolae Manea, spune că și-a certat jucătorii la pauza meciului cu FC Juventus, câștigat în cele din urmă cu 4-3 de bistrițeni.

“A fost greu. Băieții mei s-au crezut învingători de la începutul meciului. N-a fost așa, mai ales că am văzut meciul lor de la pitești, unde și acolo au jucat foarte bine. După gol, am lăsat-o mai moale, lucru care nu e permis. La pauză, le-am zis că nu e normal ca o echipă de pe primul loc să se prezinte în halul acesta. Pentrui că orice rezultat care nu ne era favorabil dădea, vorba aia, o interpretare care nu-i corectă. Pănă la urmă bine că am câștigat, sunt 3 puncte. Am întâlnit o echipă disperată după puncte, dar nu putea să ia la echipa de pe primul loc. Eu sunt mulțumit de rezultat. Jocul a fost bun în anumite momente, mai puțin bun în altele.

În ce privește formula pe care a folosit-o în acest meci, Manea spune că e constrâns să încerce tot felul de variante, din cauza accidentărilor. „Sunt aceeși jucători cu care am jucat și în turul campionatului. Au început să mai cedeze dintre ei, să acuze accidentări. Sigur că avem un număr de puncte care nu ne dă emoții în privința promovării. Va veni și rândul altora, care au jucat mai puțin. O să bag mai mulți copii, dar vreau să câștig toate meciurile până la sfârșit, niciunul nu vreau să-l pierd”

Manea l-a lăudat pe Daniel Stan, autorul a 3 goluri, jucătorul care a început meciul ca fundaș dar l-a terminat în atac. „Și-a făcut treaba în dublu rol și de fundaș și de atacant. E foarte important, a marcat 3 goluri, dar a jucat bine și în apărare!”, a spus Manea.

sportulbistritean.ro

 | 552 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *