Nae Manea:”Mă deranjează că unii se îndoiesc de corectitudinea noastră”

 

Nicolae Manea a ținut să transmită un mesaj de mulțumire către jucători, după meciul cu UTA. „Am reușit un joc foarte bun, mai ales repriza a doua. E mai greu să-i motivezi pe jucători acum pe final de campionat, mai ales când ai atâtea puncte avans. Mă bucur că am câștigat acest meci, pentru că deja existau unii care se îndoiau de corectitudinea noastră, lucru care pe mine mă enervează cel mai tare, mă dernajează chiar. V-am spus că vreau să câștig toate meciurile.

 Mă bucură în primul rând evoluția jucătorilor. Să ai atâtea punctre avans, nu înseamnă că echipa joacă prost. Joacă bine și constant.

Jucătorii s-au bucurat foarte tare, deși nu au avut nici o primă de la nimeni. Și-au dorit să câștige, că au auzit și ei voci prin tribună care puneau la îndoială corectitudinea meciului. Sunt niște oameni extraordinari, care au înțeles situația foarte grea. Oameni care au probleme, au rate la bănci și sunt neplătiți de atâta vreme. Eu le mulțumesc, fiindcă dacă ei nu jucau nu puteam ajunge aici”, a spus antrenorul Gloriei.

sportulbistritean.ro

 | 132 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *