Nae Manea: ”žReturul va fi dificil, avem nevoie de încă atâtea puncte”

 

Domnule Manea, mai sunt câteva zile până la primul meci oficial. Sunteți în grafic?

Da, suntem pe ultima sută de metri. Pregătirea a fost una reușită, atât cea de la Bistrița, cât și cea din Antalya. Am avut 10 meciuri amicale. Bilanțul nu mă încântă, fiindcă un meci amical nu seamănă cu unul oficial. În astfel de meciuri mă interesează cât aleargă, cum ascultă ce le spun. Însă, sunt mulțumit de felul în care s-au prezentat jucătorii.

Ați jucat cu porțile închise singurul amical la Bistrița. De ce ați hotârât așa?

A fost un meci de pregătire cu echipa a doua. Au fost câțiva jucători în probe. A fost, practic, un antrenament, nu a fost cine știe ce. Am jucat cu maieuri, nici măcar echipament nu ne-am luat.

Dintre cei testați, ați ales ceva?

Sigur că da. Am găsit un vârf, un italian cu mare experiență. Am semnat deja cu el. Va fi înlocuitorul lui Moraes. Mă bucur că l-am găsit, fiindcă timpul a fost scurt de la plecarea lui Moraes. De altfel, eu am sperat până în ultimul timp că va rămâne la noi.

Sunteți mulțumit de lotul pe care îl aveți la dispoziție?

Da, sunt mulțumit. Am acoperit posturile deficitare. Nu aveam pe stânga, am mai adus doi jucători de picior stâng, D Agostini și Cafasso. Am găsit și un fundaș central, Corallo. Am remarcat că bistrițeanul Anton crește de la meci la meci. Îmi pare rău de Rogozan că s-a accidentat. A mai văzut un copil, Pădurariu, vârf de atac. Avem copii buni care în cel mai scurt timp vor face pasul către echipa mare. Rămâne să-i mai vedem, să le dăm posibilitatea să joace.

Ați avut și jucători care au plecat nemulțumiți din Antalya…

 Acolo a fost lotul Gloriei, nu a fost doar prima echipă, titularii. Le-am dat șanse tuturor. Fără discuție sunt cu sufletul împăcat. Au fost titulari, au fost rezerve. Cei supărați au intrat chiar într-un meci cu o echipă de liga a doua și am fost înfrânți. Dar nu cred că e cazul să dau explicații pentru câțiva jucători neînsemnați

Au existat și tensiuni între dumneavoastră și președintele Pădureanu…

S-a exagerat mult. Eu nu mă cert, nu sunt genul. A fost pur și simplu o neînțelegere. Nici Pădureanu nu e un om ca să te cerți cu el. A fost o problemă cu un teren de joc, dar s-a exagerat mult.

Ce așteptați de la meciul cu Astra?

În primul rând aștept ca echipa să înțeleagă că avem în față un retur foarte dificil, că mai avem nevoie de încă atîtea puncte. Sper să facem față acestui retur, să găsim soluții pentru a ne atinge obiectivul.

Adrian Linca

 

 | 437 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *