Nae Manea: ”žîn condițiile astea, eu nu cred că voi rămâne la Bistrița”

 

Nicolae Manea, antrenorul principal al Gloriei, a fost extrem de supărat după meciul pierdut de echipa lui în Cupa României, 3-2 cu Voința Livezile și a declarat că nu mai vrea să rămână la Bistrița dacă nu se schimbă ceva.

Domnule Manea, sunteți dezamăgit?

După un asemenea meci, cum ș putea fi. Am niște jucători modești. Am crezut în unii dintre ei, dar după modul cum se prezintă e rușinos. Jucători cu state vechi în prima ligă, jucători care sunt tot timpul nemulțumiți. Că n-au primit aia, că nu au luat ailaltă, dar fotbal mai puțin. O să am o discuție cu domnul Pădureanu, dar în condițiile astea eu nu cred că voi mai rămâne, îmi pare rău. Nu vreau să mă fac de râs. Eu am venit aici cu sufletul curat, să fac treabă, dacă nu se poate, să vină altcineva.

Ați rămas și fără Albuț, cât de mare e pierderea?

Păi nu ați văzut în acest meci. E foarte mare pierderea. Să vedem, vă spun, trebuie să am o discuție cu domnul Pădureanu.

La meciul de la Târgoviște ați spus că jucătorii au intrat pe teren cu nasul pe sus. S-a întâmplat la fel și cu Livezile?

Da, așa au intrat și la Târgoviște, și aici. Au intrat și au crezut că sunt învingători dinainte. În diviziile B și C sunt jucători care luptă, muncesc, în condițiile pe care le au. . Uneori folosesc mijloace peste limită, e greu să joc. Dar dacă ne și credem mai mari și mai tari, e creu să jucăm.

sportulbistritean.ro

 | 506 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *