Nae, afară, javră ordinară! Un editorial de Claudia Andron!

Din banii Primăriei Bistrița și nu puțini, vreo 20 de miliarde pe an, 6.000 de euro dăm lunar unui antrenor pe nume Nae Manea de care eu, recunosc, n-am auzit până s-a aciuat pe la noi. Performanțe ioc, dar tupeu maxim, de bucureștean versat. Atât de mare că și-a permis să bată un bistrițean, ofițerul de presă, și să sară să bată un alt ziarist.

Este absolut incredibil ce s-a întâmplat aseară la Bistrița. Nu era destul că am luat bătaie cu 5-0 de la o echipă care n-a bătut încă pe nimeni în acest sezon, dar ne trezim că Nae Manea, antrenorul Gloriei, ia bistrițenii la bătaie.

Deranjat că este chemat de ofițerul de presă al clubului să dea un interviu celor de la Digisport, cu care, de altfel, clubul avea contract pentru așa ceva, Nae Manea l-a prins de gât și l-a tratat ca un jupân plin de el de București, cu un șpițîn fund. IonuțCapotă, ofițerulde presă, este bistrițean întâi de toate. Nae Manea este plătit din banii bistrițenilor (prin contribuția anuală a primăriei de 20 miliarde lei vechi) cu 6.000 de euro pe lună pentru antrenorat, pe când IonuțCapotă pot să bănuiesc că face voluntariat de dragul echipei că bani nu primesc ăștia mai mici și mai proști de la Gloria. Doar știm, la Gloria e ca la Gloria: unii cu banii, proștii cu gloria. 

Dar, să revenim. Antrenorul fără performanțe Nae Manea bate un bistrițean și apoi sare ”să-i rupă tendonul”altui bistrițean – ziarist, care i-a luat apărarea unui coleg de breaslă pe care l-a văzut umilit fără motiv, doar de dragul spectacolului ieftin (amintește-ți faza targa).

Acestea fiind faptele și personajele, domnule primar, domnilor consilieri, vă cer public să luați urgent măsuri! Nu se acceptă eschive. Cât timp Primăria Bistrița este cel mai mare sponsor al Gloriei și dă cu generozitate nu mai puțin de 20 de miliarde de lei vechi în fiecare an, bani din care e plătit și acest antrenor, primarul și consilierii pot să și comande ce să se întâmple la club pe principul cine plătește și comandă. Așadar, poate acum, după ce ne-a luat și la bătaie, arătând cam cât de proști ne consideră (cine i-ar mai da un leu pentru așa performanțe), poate că veți cere PERFORMANȚĂ de la Gloria și, inevitabil, un alt antrenor. 

Manea trebuie să plece din orașurgent! E un orașcu prea mult bun simțpentru el și care, cu tot calmul ardeleanului, când se supără iese nasol!

Așa că, Nae Manea, afară, javră ordinară!

N-am de ce să fiu o doamnă. Nici tu nu ai fost un domn cu acest oraș și cu bistrițenii. Așteptam măcar respect pe banii noștri, dacă performanță nu poți! 

Hai ușcheală, să nu te mai văd! Cară-te! – citat preluat din Nae Manea către un bistrițean.

Claudia Andron – bistriteanul.ro

 | 1.311 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *