„N-am meritat egalul, Gloria a fost mai bună! Un interviu cu Ioan Horoba (FOTO)

Domnule Horoba, cum ați trăit acest meci?

Ca de fiecare dată între Gloria și Mediaș. Împărțit între cele două echipe, fiindcă nu pot uita cele două decenii petrecute alături de Gloria. Și, din acest punct de vedere, rezultatul de egalitate ar trebui să mă mulțumească. Însă, sunt extrem de dezamăgit de echipa mea. Am jucat extrem de slab, inexplicabil și îngrijorător. Eu am considerat că am făcut cele mai bune transferuri de când sunt la Mediaș, dar rezultatele nu se văd.

De Gloria ce ziceți?

Gloria a fost o surpriză foarte plăcută. Vă spun cu sinceritate că am luat un punct pe care nu-l meritam după cum a arătat jocul. Am avut șansă, în mod normal Gloria trebuia să câștige, am avut noroc.

Cum comentați situația financiară disperată în care se află gruparea bistrițeană?

Dacă nu vor interveni autoritățile, firmele mari din oraș, va pica un simbol. Așa cum vor pica și altele, Clujul de pildă. Mă intrigă faptul că la Bistrița sunt câțiva lideri naționali în domeniul economic, cum e ROMBAT, IPROEB, TERAPLAST, LEONI, cele mai tari firme din țară pe domeniul lor de activitate. Firme care nu se implică, nu ajută sportul. Dacă ele nu vor face ceva, autoritățile n-au cum să susțină singure fotbalul.

Ce părere aveți despre arbitraj?

Am văzut faza golului nostru de multe ori la televizor și cred că nu a fost ofsaid. Poate, din poziția din care a fost filmat, se vede un cap mai în față, însă corpul, picioarele atacantului, sunt în spatele fundașului. Eu cred că n-ar trebui să ne legăm de arbitraj, fiindcă mie mi s-a părut că ne-a defavorizat pe noi, a arbitrat șemecherește în multe situații. Însă, repet, noi nu meritam punctul de azi, Gloria a fost mai bună.

Cum a fost reîntâlnirea cu Jean Pădureanu?

Ca de obicei, firească, normală. N-avem de ce să ne scoatem ochii. Suntem și vecini, aștept să ajungă și dumnealui acasă, ca să mai povestim un pic, că n-am avut vreme suficientă la stadion.

Adrian Linca


 | 187 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *