Muuulți aaani trăiascăăă…! Magazinul soților Hlinca are 3 ani! Nu fac chef, dar dau reduceri de până la 50 la sută!

Magazinul Ideal Sport, de pe strada Crinilor, are astăzi 3 ani de când a fost deschis! Ionuț și Eliza Hlinca, doi foști sportivi importanți ai Bistriței, marchează această aniversare cu reduceri de până la 50 la sută!

Reducerile țin până în 4 iunie și se aplică la toate produsele din magazin.

Soții Hlinca au expus de la început echipament sportiv de cea mai bună calitate, de la Nike, Adidas, Under Armour, Jordan și alte firme renumite. Și au reușit să-și crească vânzările constant, lună de lună. Și să-și impună afacerea ca fiind cea mai apreciată în acest domeniu de pe piața locală.

Concurează cu succes și cu marile lanțuri de magazine din mall-uri și se mândresc că acestea nu au marfă ca a lor. Cu prețuri rezonabile, într-o atmosferă de prietenie și omenie, Ideal Sport a devenit un brand căutat de bistrițenii care iubesc mișcarea.

”Vă mulțumim că sunteți alături de noi. Am avut întotdeauna un mare respect pentru clienții noștri și vrem să-l menținem tot așa. Vă așteptăm atât în magazinul de pe strada Crinilor, cât și în cel online, de pe https://ideal-sport.ro/ să descoperiți reducerile noastre, special gândite cu ocazia acestei aniversări”, spune Ionuț.

Fost produs al școlii de fotbal Energetica Bistrița, Ionuț Hlinca a ajuns până în Liga 1, unde are jucate aproape 30 de meciuri. A jucat la Gloria, Gaz Metan, FC Brașov, Olimpia Satu Mare, Luceafărul Oradea și s-a lăsat de fotbalul pe teren mare de la ACS Dumitra. Mai joacă încă pe sintetic, la Extratereștrii, cu care a prins o finală națională.

Soția lui, Eliza, a făcut parte din cea mai bună generație de junioare a Bistriței, campioană națională în 2008 cu Iuliu Crăciun. A jucat apoi la CSM Bistrița și a fost una dintre cele mai valoroase jucătoare din proiectul cu care Horațiu Pașca a atacat Liga Națională.

sportulbistritean.ro le urează ”La mulți ani” și la cât mai multe vânzări!

 

 

 | 8.044 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *