Motorsport: Rombat, alături de campionul național Simone Tempestini! Drifturi și viteză în curtea fabricii!

Simone Tempestini, campion național absolut de raliuri, a fost prezent astăzi la Bistrița, la invitația firmei Rombat, care îl susține în competiții.

Pilotul care a câștigat recent pentru a șaptea oară Campionatul Național de raliuri a participat la o întâlnire cu presa și cu angajații fabricii, întâlnire prilejuită de un rebranding al firmei bistrițene.

Societatea care vinde baterii în peste 40 de țări de pe 4 continente, cu o cifră de afaceri de aproape 100 de milioane de euro, își asociază de câțiva ani imaginea cu performanțele lui Tempestini.

Pilotul de origine italiană a încheiat pentru al cincilea an consecutiv pe prima poziţie în clasamentul general. Cu şapte titluri, Tempestini l-a egalat pe legendarul Ludovic Balint, şi este la doar unul singur de recordul lui Titi  Aur.

În sezonul 2022, Tempestini a concurat pe Skoda Fabia Rally 2 Evo (macadam) şi pe Porsche 997 GT3 (pe asfalt), câştigând 6 raliuri, a încheiat o dată pe 2 şi în alte două rânduri a abandonat din cauza problemelor tehnice. S-a impus detaşat în Harghita, Sibiu, Bacău, Iaşi Cluj şi Braşov.

Alin Ioaneș, directorul Rombat, a fost gazda acestei întâlniri, în care au fost prezentate noutățile din pavilionul central. În cadrul reamenajărilor specifice unei companii moderne, a fost creată și o sală de fitness, bine dotată, pe care o pot folosi în timpul liber toți cei 700 de angajați.

La finalul evenimentului, pilotul a făcut o demonstrație în curtea firmei, cu un porsche de competiție.

Născut în Italia, Simone este fiul unui pilot profesionist de curse, Marco Tempestini, cu care a fost coleg de echipă la Napoca Rally Academy, tatăl participand in „echipa mare”, iar fiul la echipa de juniori. În prezent familia Tempestini are cetățenie română și este stabilită la Cluj-Napoca.

 

 | 1.610 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *