Moto: I-a murit motorul pe grila de start! Sorin Pop, doar pe 16 în etapa a 4-a Moto RC

După două locuri 6 în primele două etape, bistrițeanul Sorin Pop a avut evoluții slabe în etapele 3 și 4 din cea mai populară competiție de motociclism viteză din România, MotoRC by Rompetrol.

În etapa a treia a fost pe 10, după ce a evitat două accidentări în timpul cursei, iar în acest week-end a terminat al 16-lea din 23 de concurenți care au trecut linia de sosire a circuitului Motor Park România, de la Adâncata.

Bistrițeanul a luat startul de pe poziția a 8-a pe grila de start a clasei Rookies 1000, cea mai puternică dintre cele 3 clase destinate amatorilor. Dar i s-a oprit motorul chiar în momentul startului și a plecat ultimul.

”Am obtinut un timp foarte bun in calificari am avut pozitia 8-a pe grila de start, linia 3-a, am fost foarte hotarat sa ma lupt pentru primele locuri. Am repornit motorul, am inceput sa recuperez loc cu loc cursa, dar am fost oprit in turul 8 din cauza accidentarii unui concurent. Clasamentul a fost stabilit conform regulamentului, in functie de pozitia în care te aflai in acel tur. Multumesc tuturor celor care ma sustineti. Multumesc Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud care a facut posibila participarea mea la curse”, spune Sorin Pop.

 

 | 3.062 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *